Medlemsmöte i Marinstugan
Söndagen den 19 mars kl 11.00- 13.00

 Föreningen bjuder på Kaffe och smörgås som kommer att serveras från kl 10.00. Anmälan till mötet sker på sedvanligt sätt via utsänd kallelse/mail.

Projektplan

Styrelsen har utsett en projektgrupp bestående av Claes Strömvall, Jan Er4ik Knutas, Hans Utstrand och Anders Andersson. Gruppen leds av Jan-Eric Knutas, som kommer att presentera sin projektplan avseende mindre om och tillbyggnad av Marinstugan.

Vår ledamot/arkitekten Hans Utstrand, har tagit fram ett ritningsförslag/diskussionsunderlag, som kommer att utställas i Marinstugan med önskan om synpunkter och förslag från medlemmarna.

Därtill arbetar gruppen med finansierings möjligheter, och hur det arbetet löper, kommer också att redovisas för medlemmarna under medlemsträffen.
Styrelsen hälsar alla medlemmar
hjärtligt välkomna.

 

 

 

Bild saxat från Flottans Män Göteborg FaceBook sida.

 Så här såg styrelsesmötena ut förr i tiden på Marinstugan, idag betydligt mer digitala.

 Följ oss även gärna på FaceBook på ”Flottans Män Göteborg”. Där vi kommer att publicera alla kommande event och framförallt uppföljningar med bilder och text från klubbaftnar och liknande.

Aktuellt

Kalendarium

Kalendarium

mar
30
tor
2023
18:00 Klubbafton Havets silver, Sillfi...
Klubbafton Havets silver, Sillfi...
mar 30 kl. 18:00 – 21:00
Klubbafton Havets silver, Sillfisket!
Havets silver blev inte alltid till guld för Bohusläns kvinnor Klicka nedan för att se trailern till filmen om sillfisket. https://youtu.be/3LmfYXs8XvM Bodil Tingsby Redan 2015, när Bodil Tingsby gick i pension från jobbet som kommunikationsdirektör[...]

Aktuellt Regionen

Aktuellt Förbundet