Julsamkväm 2021

9 december, 2021

Julsamkväm har genomförts i FYLGIA. Ordföranden Göran Löfgren hälsade 37 medlemmar välkomna till kvällens samkväm som inleddes med glögg och mingel. Julbordet designat av klubbmästaren Ingvar Stenmark höll som vanligt högsta klass. Medlemmarna lät sig väl smaka och stämningen var på topp. 

Under kvällen belönades Lars Iger och Björn Wallmert med FM Hederstecken för mångåriga arbetsinsatserinsatser för föreningen. 

Ingvar Stenmark och Elving Gustafsson som stått för julbordet tackades av ordföranden med sedvanligt julblomster.

Kassören tar emot.

Sillbordet framdukat.

Självservering, ett backlag  i taget!

Trivsam stämning.

ship helm

Lars Iger och Björn Wallmert belönas.

Ännu ett lyckat julbord i hamn!

ship helm

Ett stort tack för ett fantastiskt julbord!

Senaste nyheterna

Medlemsmöte november 2021

Medlemsmöte den 18 november 2021. Månadsmöte har hållits i FYLGIA. Ordföranden Göran Löfgren hälsade ett 25-tal medlemmar välkomna till kvällens medlemsmöte som har temat Danskinspirerad afton med filmvisning och förplägnad med röd pölse, Tuborg öl.  Dagordningen för...

läs mer

Kinesiska Galleriet på Skärva Herrgård nyinvigt

Den 22 oktober invigdes det återskapade Kinesiska Galleriet i Skärva Herrgård där de 99 gouachtavlorna nu finns i fotografiska reproduktioner Målningarna föreställer olika djonker, sampaner och andra kinesiska fartyg.Tavlorna försvann från Skärva 2014 i samband med...

läs mer

Medlemsmöte oktober 2021

Månadsmöte har hållits i FYLGIA. Ordföranden Göran Löfgren hälsade ett 30-tal medlemmar välkomna till kvällens medlemsmöte. Kvällens föreläsare, Christer Warfvinge från FM Västervik, hälsades varmt välkommen.Dagordningen för kvällen fastställdes och föregående mötes...

läs mer