Vår klubbstuga “Marinstugan” är belägen på Kulbacken, utmed Tändsticksvägen. Privat foto Bo Nord.

Välkommen till Flottans Män i Västervik!

Flottans Män är en kamratförening för alla som har intresse för Flottan och vill vara med i gemenskapen kring dess historia. I Sverige finns idag ca 3.500 medlemmar fördelade på 25 lokalföreningar och Västervik tillhör region Syd. Under fliken “Lokalföreningar” högst upp på denna sida kan du ta del av alla Sveriges lokalföreningars hemsidor och aktiviteter.

Under “normala” förhållanden (ej Corona-tider) träffas vi sista måndagen i månad jan-maj och augusti-december, för olika aktiviteter/arrangemang/föreläsningar i vår Marinstuga på Kulbacken. När programmet för 2022 är fastställt kommer du att kunna ta del av det i vårt kalendarium till höger på denna sida och vi hoppas att inte nya restriktioner hindrar våra sammankomster under 2022. 

Som medlem i föreningen förväntas du ha en tidigare eller pågående anställning i Flottan eller ett genuint intresse av svensk marin sjöfart och dess historia. Man eller kvinna – alla är lika välkomna som medlemmar i vår förening.

Medlemsavgiften till Flottans Män är för närvarande 200 kr/år, varav 100 kr går till Riksförbundet centralt (120 kr fr o m 2022). Som medlem får du tidningen “Flottans Män” 4 gånger/år och du har möjlighet att delta i de aktiviteter, arrangemang och föreläsningar som föreningen anordnar (ev kostnad för förtäring tillkommer vid dessa tillfällen).  Önskar du bli medlem, så är enklaste sättet att gå in på “Bli medlem” överst på denna sida eller kontakta vår ordförande Åke Revelj,
e-post: akerevelj@hotmail.com tfn: 0793-411 426.
Välkommen till vår förening Flottans Män i Västervik!

 

 

Aktuellt

Inställda klubbaftnar

På styrelsemötet 10/1 beslutades att föreningens inplanerade klubbaftnar i januari och februari ställs in pga det rådande smittläget. Vi hoppas kunna ses snart igen, tills dess - var rädda om er och om varandra!

läs mer

Föreningens nya hemsida

Från och med 1 december 2021 kommer alla hemsidor för Flottans Män i Sverige ha samma utformning. Vår hemsida, för Västerviks lokalförening, är under uppbyggnad och kommer förhoppningsvis att vara klar innan årsskiftet 21/22. Vi hoppas, och tror, att den nya hemsidan...

läs mer

Kalendarium

Kalendarium

jan
24
mån
2022
18:00 Klubbafton @ Marinstugan
Klubbafton @ Marinstugan
jan 24 kl. 18:00
Klubbafton av webbexperterna | 14 november, 2021 24 januari 2022 gästas vi av Johan Jensen, Västerviks kommun som berättar om….

Aktuellt Regionen

Aktuellt Förbundet