23-12-02 Julfest

20 november, 2023

Nu börjar det dra ihop sig för årets julfest i Flottans Män. Precis som förra året träffas vi i föreningslokalen på Hornsvägen. Det finns möjlighet att parkera bil utmed Hornsvägen och lokalen ligger i nära anslutning till Hornsvägen 1. Som vanligt ser vi att du som medlem gärna tar med en anhörig/vän till festen. Sista anmälningsdag är 24/11 och du kan anmäla dig/er till e-post: vastervik@flottansman.se eller till Barbro Bewernick tfn 076-136 68 45. Är du medlem kostar det 180:- och icke medlem 200:-. Tag med egen dryck till maten.
Varmt välkomna hälsar styrelsen för Flottans Män i Västervik.

Senaste nyheterna

23-10-16 Klubbafton

I kväll gästades vi av två planarkitekter från Västerviks kommun, Fanny Hansson och Johan Delvert, som berättade om kommunens framtidsvisioner när det gäller området där vår Marinstuga är belägen, Tändsticksberget och Notholmen. Det som redan blivit verklighet är...

läs mer

23-09-18 Klubbafton

Kvällens gäst var Richard Bergström, grundare och delägare till Pampas Marina i Västervik. Vi fick följa med på hans resa från ungdomsåren fram till det som idag finns både i Stockholms och i Västerviks "hamnstäder". Vi fick en inblick i hur man ska "tänka" om man...

läs mer

23-09-02 Militärhistorisk träff för allmänheten

2023-års Militärhistoriska träff, arrangeras som vanligt av Västerviks Militärhistoriska förening. Arrangemanget är förlagt till Mommehåls flygplats. Flottans Män kommer att medverka som utställare. Lite mer information om träffen finns...

läs mer