23-10-16 Klubbafton

26 oktober, 2023

I kväll gästades vi av två planarkitekter från Västerviks kommun, Fanny Hansson och Johan Delvert, som berättade om kommunens framtidsvisioner när det gäller området där vår Marinstuga är belägen, Tändsticksberget och Notholmen. Det som redan blivit verklighet är Tändsticksbergets naturreservat. Framtidsvisionerna som kommunen har, avser b la att bygga bostäder på den nuvarande uppställningsplatsen för båtar vid Notviken. Planerna är fortfarande i sin linda och mycket återstår innan ”spaden kan sättas i marken”. Det blev en intressant kväll med många frågor och även kommunens planarkitekter fick en del frågor/synpunkter att ta med hem och fundera vidare på. Som vanligt en trevlig kväll trots höstmörkret utanför dörren, men varm ärtsoppa funkar alltid…. Stort tack till Fanny och Johan för en intressant inblick i kommunens planer och till alla er som slöt upp denna kväll.

Senaste nyheterna

23-12-02 Julfest

Nu börjar det dra ihop sig för årets julfest i Flottans Män. Precis som förra året träffas vi i föreningslokalen på Hornsvägen. Det finns möjlighet att parkera bil utmed Hornsvägen och lokalen ligger i nära anslutning till Hornsvägen 1. Som vanligt ser vi att du som...

läs mer

23-09-18 Klubbafton

Kvällens gäst var Richard Bergström, grundare och delägare till Pampas Marina i Västervik. Vi fick följa med på hans resa från ungdomsåren fram till det som idag finns både i Stockholms och i Västerviks "hamnstäder". Vi fick en inblick i hur man ska "tänka" om man...

läs mer

23-09-02 Militärhistorisk träff för allmänheten

2023-års Militärhistoriska träff, arrangeras som vanligt av Västerviks Militärhistoriska förening. Arrangemanget är förlagt till Mommehåls flygplats. Flottans Män kommer att medverka som utställare. Lite mer information om träffen finns...

läs mer