23-09-02 Militärhistorisk träff för allmänheten

14 augusti, 2023

2023-års Militärhistoriska träff, arrangeras som vanligt av Västerviks Militärhistoriska förening. Arrangemanget är förlagt till Mommehåls flygplats. Flottans Män kommer att medverka som utställare. Lite mer information om träffen finns här: https://www.vastervik.com/evenemang/militarhistorisk-traff-i-vastervik/

Senaste nyheterna

23-09-18 Klubbafton

Kvällens gäst var Richard Bergström, grundare och delägare till Pampas Marina i Västervik. Vi fick följa med på hans resa från ungdomsåren fram till det som idag finns både i Stockholms och i Västerviks "hamnstäder". Vi fick en inblick i hur man ska "tänka" om man...

läs mer

23-08-21 Klubbafton

I kväll gästades vi av Anders Berg från Figeholms Sjöfartsmuseum som berättade om lotseriets uppkomst i vårt närområde. Allt från Gustav Wasas "påhitt" till de myndigheter som idag är ansvariga för lotsverksamheten i våra vatten. Anders har verkligen talets "gåva" och...

läs mer

Lennart ”Necko” Nilsson underhåller

Lennart "Necko" Nilsson, född 1931, är en av "åldermännen"  i vår förening, Flottans Män i Västervik. Här underhåller han oss, klicka på respektive melodi för att njuta av hans musik. Inspelade 18 juli 2023 hemma hos Lennart "Necko" och hans fru Anita. Notera även...

läs mer