23-03-20 Årsmöte verksamhetsåret 2022

26 mars, 2023

Vad är det som händer i en förening när man kallar/bjuder in till årsmöte? Årets möte lockade 16 tappra och intresserade medlemmar – vi är nästan 100 medlemmar i vår förening… är man rädd att åka på ett ”uppdrag” eller är det ointresse hur föreningen sköts, eller är man kanske rent av nöjd med allt? Vi hoppas på det sista alternativet. Hur eller hur så är det nog inte bara vår förening, Flottans Män, som har dålig anslutning till årsmöten, eller?
Årsmötet förflöt i snabbt takt, inga invändningar vare sig mot hur styrelsen skött sitt arbete under året eller avsteg från valberedningens förslag till ny styrelse för det kommande verksamhetsåret (protokoll från årsmöte och konstituerande möte läggs upp när de är justerade). Verksamhetsberättelsen som godkändes av årsmötet går att ta del av här. Ordförandeklubban svingades av Tony Wärdig. Tack till alla som kom och deltog i mötet. Som vanligt så lyste ”fotografen” med sin frånvaro, så därför inga spektakulära foton från kvällens begivenheter, men trevligt hade vi – vi som var där!
Så, med dessa rader vill styrelsen tacka för visat förtroende för det gångna året och för det kommande året. Förhoppningsvis bättre uppslutning nästa årsmöte? Tills dess kör vi på med det program som är fastställt för resten av 2023 och hälsar alla medlemmar, nya som gamla, välkomna till våra träffar under resten av 2023.
Styrelsen för Flottans Män i Västervik

Senaste nyheterna

23-05-20 Sillunch i Marinstugan

Nu är snart sommaren här! Lördagen 20/5 välkomnar vi den med en härlig sillunch i Marinstugan! Alla medlemmar, tillsammans med anhörig/vän är välkomna. Vi ses kl 13.00. Ta med egen dryck till maten, resten ingår i priset. Medlem 80:- icke medlem 100:-. Anmälan senast...

läs mer

23-04-17 Klubbafton i Marinstugan

Trots försenad annons så dök det upp 21 intresserade medlemmar till kvällens klubbafton. Vi gästades av Jan Askteg som berättade om livet i skärgården från slutet av 1800-talet till slutet av 1900-talet - intressanta berättelser om skärgårdsbefolkningen och deras...

läs mer