Medlemsavgift för 2023

10 februari, 2023

Sista dag för inbetalning av medlemsavgiften på 250:- för 2023 är 28/2 -23. Glöm inte att ange namn på inbetalningsavin eller i meddelandet om du betalar via din internetbank. Bankgiro 221-6711.
Väl mött 2023!!

Senaste nyheterna

23-09-18 Klubbafton, kl 18 i Marinstugan

Kvällens gäst är Richard Bergström, grundare till Pampas Marina i Västervik. Han ger oss en inblick i verksamheten runt Pampas Marina i Västervik; nutid, planer framåt och lite tillbakablickar. Vi hälsar "gamla" och nya medlemmar välkomna till en intressant kväll och...

läs mer

23-09-02 Militärhistorisk träff för allmänheten

2023-års Militärhistoriska träff, arrangeras som vanligt av Västerviks Militärhistoriska förening. Arrangemanget är förlagt till Mommehåls flygplats. Flottans Män kommer att medverka som utställare. Lite mer information om träffen finns...

läs mer

23-08-21 Klubbafton, kl 18 i Marinstugan

I kväll gästades vi av Anders Berg från Figeholms Sjöfartsmuseum som berättade om lotseriets uppkomst i vårt närområde. Allt från Gustav Wasas "påhitt" till de myndigheter som idag är ansvariga för lotsverksamheten i våra vatten. Anders har verkligen talets "gåva" och...

läs mer