Program 2023

12 december, 2022

Nu finns föreningens program för 2023 inlagt under ”Program” i den blå listen.

Senaste nyheterna

23-01-16 Klubbafton i Marinstugan

Kvällens gästföreläsare var energirådgivaren i Västerviks kommun, Mikael Nyman som gav oss en hel del spartips och råd hur man ska tänka i rådande "engergikristider". Ta del av lite text och bilder från kvällen genom att klicka på denna länk.

läs mer

Sven Andersson berättar

Sven Andersson berättar sin självuppleva historia om det tyska fartyget Thekla som navigerade fel och näst intill hamnade på land, några dagar före julafton 1959. Det hela utspelade sig på Ölands östra sida och i närheten av den norra udden. Läs hela Svens berättelse...

läs mer

22-12-04 Julbord på Hornsvägen, Västervik

Årets julbord intogs på Hornsvägen i Västervik. Styrelsen för Flottans Män önskar nu alla medlemmar med familjer/anhöriga en God Jul & Ett Gott Nytt År! Inom kort kommer en liten julhälsning tillsammans med inbetalningskort för medlemsavgiften 2023 och programmet...

läs mer