22-10-24 Klubbafton i Marinstugan

30 oktober, 2022

I kväll gästades vi av Markus Nord från Naturum, Västerviks Museum, som berättade om ekosystemet i våra vattendrag och sjöar. Markus berättade på ett pedagogiskt och intressant sätt hur allt hänger ihop. Ett 25-tal medlemmar hade slutit upp till kvällens klubbafton – klicka på länken för att få veta lite mer vad som hände under kvällen.

Senaste nyheterna

23-09-18 Klubbafton, kl 18 i Marinstugan

Kvällens gäst är Richard Bergström, grundare till Pampas Marina i Västervik. Han ger oss en inblick i verksamheten runt Pampas Marina i Västervik; nutid, planer framåt och lite tillbakablickar. Vi hälsar "gamla" och nya medlemmar välkomna till en intressant kväll och...

läs mer

23-09-02 Militärhistorisk träff för allmänheten

2023-års Militärhistoriska träff, arrangeras som vanligt av Västerviks Militärhistoriska förening. Arrangemanget är förlagt till Mommehåls flygplats. Flottans Män kommer att medverka som utställare. Lite mer information om träffen finns...

läs mer

23-08-21 Klubbafton, kl 18 i Marinstugan

I kväll gästades vi av Anders Berg från Figeholms Sjöfartsmuseum som berättade om lotseriets uppkomst i vårt närområde. Allt från Gustav Wasas "påhitt" till de myndigheter som idag är ansvariga för lotsverksamheten i våra vatten. Anders har verkligen talets "gåva" och...

läs mer