23-08-21 Klubbafton

14 augusti, 2023

I kväll gästades vi av Anders Berg från Figeholms Sjöfartsmuseum som berättade om lotseriets uppkomst i vårt närområde. Allt från Gustav Wasas ”påhitt” till de myndigheter som idag är ansvariga för lotsverksamheten i våra vatten. Anders har verkligen talets ”gåva” och fångar åhörarna. Kvällen ”meny” blev lite smak av sommaren med potatissallad och kassler, vilket verkade uppskattas av de medlemmar om anslutit. Vi ses i september!

Senaste nyheterna

Marinstugan juni 2024

I händelse av att ingen uppmärksammat vår lilla "make over" av Marinstugan kommer här några bilder från juni 2024 (länk).

läs mer

Vårlunch 25/5 -24

I år höll vi oss landbacken! Lördag 25/5 styrde vi kosan mot Gröna Tuppen i Fårhult med Smalspåret. Vill du se hur trevligt vi hade det finns här några bilder och lite text att ta del av.

läs mer

24-04-22 Studiebesök och klubbafton

Kvällens klubbafton (22/4) har ett lite annorlunda upplägg. Vi träffas kl 17.30 vid Aquavillornas produktionslokal, Lisaviksvägen 1 på Lucerna, där blir vi guidade i fabriken av ansvarig för företaget. Efteråt tar vi oss till Marinstugan för att värma (?) oss med lite...

läs mer