Verksamhetsberättelse

2022-05-18 RÄKFROSSA

Då var det dags för föreningens årligt återkommande räkfrossa där även respektive är inbjuden. En trevlig afton som började med lite bubbel i trädgården. Det delades också ut medaljer, nämligen “Hedersankare i guld” till Jan Hardy Abrahamsson och Hans von Konow för goda förtjänster i Flottans män. Vår ordförande fick en “Ordförandepins”.

Kvällen fortsatte därefter inomhus med räkor, bröd, Västerbottenpaj och goda dippsåser därtill. Självklart skålades det i goda drycker.

Anekdoter och historier ur flottanlivet berättades under kvällen och stämningen denna vackra majkväll var på topp hos de ca 30 närvarande.

2022-04-13 Pubafton

Ett drygt 20-tal medlemmar samlades för pubafton. Då webmaster inte deltog vid detta möte måste mer information samlas in.

2022-03-16 STYRELSEMÖTE OCH JUBILARMIDDAG

Onsdagen den 16 mars genomfördes först ett Årsmöte för medlemmarna i Västerhaninge bibliotek. Ordförande hälsade de 22 närvarande medlemmarna välkomna. En tyst minut förärades våra bortkomna kamrater som lämnat oss under 2019-2021.

Efter årsmötet genomfördes jubilarmiddag för de medlemmar som fyllt jämt under 2019-1021. Till middagen var, på grund av platsbrist, endast jubilarer och styrelsen inbjudna. Kvällen bjöd på diverse historier och trevligt umgänge. Och så får vi inte glömma bort den goda middagen bestående av Gubbröra, kokt lax och kaffe med kaka som efterrätt.

Bosse Asplund berättar en av sina uppskattade historier

body of water during golden hour
Varje sann gourmet måste erkänna att havet aldrig är vackrare än när det rör gommen genom dess frukter.

17:30 PUB-afton med musik @ Västerhaninge Tingshus
PUB-afton med musik @ Västerhaninge Tingshus
sep 7 kl. 17:30 – 21:00
Pub-afton med musik av Anskarsbaletten. Se mer info under fliken “Program”
17:30 Oktoberfest @ Västerhaninge Tingshus
Oktoberfest @ Västerhaninge Tingshus
okt 12 kl. 17:30 – 21:00
Pub-aftonen örvandlas till en Oktoberfest, ja vi dricker bort allt gammat öl för att få plats med nytt.
17:30 Pub-afton @ Västerhaninge Tingshus
Pub-afton @ Västerhaninge Tingshus