Välkommen till Flottans Män Haninge!

 

Flottans Män i Haninge är en ideell förening för dig som är anställd i Flottan, eller har varit det.

Vår målsättning är att skapa samvaro under trivsamma och kamratliga former, prata lite minnen men också framtid för vår marina Flotta.

Vi är lyhörda för vad våra medlemmar vill ha och uppfyller önskningar där det är möjligt. För närvarande arrangerar vi Pubaftnar i Tingshuset Västerhaninge, ca 8 ggr per år, allt efter önskemål från medlemmarna.

Vårt värdförband är 4.Sjöstriflj som vi håller kontakt med. Vi har även lite aktiviteter tillsammans med några av dem övriga 24 föreningarna i Sverige, främst med Nynäshamn och Stockholm. Av naturliga skäl har det varit sparsamt med aktiviteter under pandemin, men vi hoppas på en ökande aktivitet i framtiden.

Känner du att du inte helt vill tappa kontakten med dina gamla arbetskamrater och vänner så är du mycket välkommen att gå med i vår förening. Du anmäler dig på Flottans Mäns Riks hemsida genom att fylla i ett formulär. Därefter kommer FM Haninge får informationen.

Hjärtligt välkommen
Lars Larsson
Ordf. Flottans Män Haninge

 

Aktuellt

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Kalendarium

Aktuellt Regionen

    No feed items found.

Aktuellt Förbundet