Ordförande har ordet.

12 februari, 2024

Västerås 20240212
Hej
Jag heter Antonio Grimaldi och är nyvald ordförande jag är 68 år gift med Annelie, vi har tre barn och fyra barnbarn. Det är som man brukar säga livets efterrätt.
Mina fritidsintressen är bilar, båtar och maskiner överlag har jag tidigare haft några fritidsbåtar från trä till plast och aluminium.
Jag har alltid haft ett starkt intresse för Flottan,1974 gjorde jag min värnplikt ombord på Jagaren Halland och då som ubåtsjaktmatros. Idag 50 år senare blir jag vald som ordförande i Flottans Män Västerås. Det är med respekt och stor glädje som jag åtar mig ordförandeskapet.
Sverige har existerat som kungarike i närmare 501 år och och för snart 502 sedan bildades den Svenska Marinen. Allt startade med Gustav Eriksson Vasa som köpte tio bestyckade fartyg på kredit från Lübeck som levererades den 7 juni 1522 vid Slätbaken utanför Söderköping.
Vi har en lång örlogstradition i Sverige som jag tycker vi skall värna om och vara stolta över. Flottans Män Västerås skall bevaras som en stark sammanhållen kamratförening där vi kan träffas byta erfarenheter, bevara traditioner och glädjas bland oss sjöbusar.
För Kamratföreningen Flottans Män:
//Ordförande: Antonio Grimaldi
Kamratskap Örlogstradition Sjöförsvar.
Avgående ordförande Magnus Leuchovius överräcker klubban.


Avgående ordförande Magnus Leuchovius överräcker klubban.

Senaste nyheterna

Medlemsbrev

Bäste medlem och kamrat! Flottans Män Västerås har en ny strategi för att  förmedla ut information till alla medlemmar så utöver inlägg på hemsida och på Facebook kommer vi att utöka med frekventa medlemsutskick på mejl eller per brev för de som inte har e-post. Så nu...

läs mer

Nya pilotskjortor med broderad FM-logga

Janne Skoog har kommit över ett restlager med pilotskjortor för 155 kr dvs till ett mycket förmånligt pris. De finns att få med kort eller lång ärm och de är försedda med axelklaffar. Det finns i storlek 43/44 till 53/54 dvs det är stora skjortstorlekar. Beställ...

läs mer