Nya pilotskjortor med broderad FM-logga

22 mars, 2024

Janne Skoog har kommit över ett restlager med pilotskjortor för 155 kr dvs till ett mycket förmånligt pris. De finns att få med kort eller lång ärm och de är försedda med axelklaffar. Det finns i storlek 43/44 till 53/54 dvs det är stora skjortstorlekar. Beställ skjortorna hos Janne så gör han en gemensam beställning från leverantören för att få ner fraktkostnaden. Vill man ha brodyr på bröstfickan kan det ordnas i efterhand för ca 100kr/skjorta. OBS! Detta är ett restlager så det gäller att beställa snart innan skjortorna börjar ta slut.

Ring eller mejla och beställ hos Janne på tel 070- 781 00 39 eller på e-post jan@skoogs.com. Uppge önskad storlek och om du vill ha kort eller lång ärm.

Är du osäker på vilken storlek du vill ha så är det enklaste sättet att ta reda på det att mäta runt halsen. Du kan också klicka på länken nedan och gå in på storlekstabellen fungerar det inte så kopiera länken och klistra in den i din webbläsare.

https://billiga-arbetsklader.se/Angli-Classic-kort%C3%A4rmad-stretch-pilotskjorta%2C-Vit/138316.html

E. U.

//Sekreteraren

Senaste nyheterna

Medlemsbrev

Bäste medlem och kamrat! Flottans Män Västerås har en ny strategi för att  förmedla ut information till alla medlemmar så utöver inlägg på hemsida och på Facebook kommer vi att utöka med frekventa medlemsutskick på mejl eller per brev för de som inte har e-post. Så nu...

läs mer

Besök på Försvarshögskolan och Vrakmuseet i Stockholm

den 23:e april 2024 Flottans Män Västerås besöker Vrakmuseet på Djurgården med tid för fika (alternativt om man hellre vill besöka Vasamuseet)samt besök på Försvarshögskolan med föredrag avKommendörkapten Carl-Christer Drangel med fokus på:USS Gerald R Ford...

läs mer