Jubileumskonsert med Marinens ungdomsmusikkår Kronan

29 juni, 2022

INBJUDAN TILL JUBILEUMSKONSERT – MARINEN 500 ÅR

Fredagen den 15 juli kl 1400 på Försvarsmuseet i Tingstäde.

40 musiker ur Marinens Ungdomsmusikkår KRONAN i ett unikt gästspel på Gotland!

Hela spelprogrammet under Gotlandsbesöket 15-17 juli finns på www.muk.se

VÄLKOMNA  hälsar

Flottans Män och Sjövärnskåren på Gotland

med stöd från DBW  Gotlandsbolaget  Region Gotland

Jubileumsansvarig, Lars Danielson

Senaste nyheterna

Brittiskt örlogsbesök till Visby 10 – 14 oktober

Den brittiska jagaren HMS Diamond besöker Visby den 10 - 14 oktober 2023. HMS Diamond är ett modernt fartyg speciellt utrustat för luftförsvar. Hon är 152 m lång och 22 m bred. Deplacement 8000 ton, besättning 206 man. Mer information om HMS Diamond kan läsas...

läs mer

Tyskt örlogsbesök till Visby

Det tyska minjaktfartyget FGS Rottweil besöker Visby den 29 september till 2 oktobr 2023. Besöket görs för besättningens vila och förrådskomplettering. FGS Rottweil är 54,2 m lång, 9,4 m bred och hon sticker 3,1 m. Bestättningen uppgår till 40 man. Läs mer om fartyget...

läs mer

Internationella sjöfartsdagen

Flottans Män tillsammans med Skeppargillet och Sjövärnskåren uppmärksammar och firar gemensamt den Internationella Sjöfartsdagen söndagen den 1 oktober med att bjuda sina medlemmar på en egen privat matinéföreställning på biografen ”Folkets Bio”  på Adelsgatan!...

läs mer