Jubileumskonsert med Marinens ungdomsmusikkår Kronan

29 juni, 2022

INBJUDAN TILL JUBILEUMSKONSERT – MARINEN 500 ÅR

Fredagen den 15 juli kl 1400 på Försvarsmuseet i Tingstäde.

40 musiker ur Marinens Ungdomsmusikkår KRONAN i ett unikt gästspel på Gotland!

Hela spelprogrammet under Gotlandsbesöket 15-17 juli finns på www.muk.se

VÄLKOMNA  hälsar

Flottans Män och Sjövärnskåren på Gotland

med stöd från DBW  Gotlandsbolaget  Region Gotland

Jubileumsansvarig, Lars Danielson

Senaste nyheterna

ÅRSMÖTE 2023

Medlemmarna i Kamratföreningen Flottans Män Gotland kallas härmed till årsmöte och extra medlemsmöte i Marinstugan lördag den 25 februari 2023 kl 1300. (Påmönstring från 1230) Ärenden enligt stadgarna Extra medlemsmöte efter årsmötet kommer behandla ”Vad vill vi med...

läs mer

Flottans Män Gotland firar 80 år

1941 träffades några ”blåkragar” på en restaurang i Visby. 1942 återsågs några av dessa på Strandgatan 16 i Visby. Föreningen upplöstes under 1943. I juli 1972 besökte stadsjagaren HMS Visby sin ”hemmahamn”. Ett 10-tal ”sailors” samlades i gunrummet där man beslutade...

läs mer

Örlogsbesök till Visby

Den amerikanska jagaren USS Ross (DDG-71) besöker Visby den 2 till den 6 juli. Den 2 juli ankrar hon upp utanför Visby hamn för att den 4 lägga till i kryssningshamnen. Avsikten med besöket är förrådskomplettering, bunkring och besättningens vila. USS Ross är 155 m...

läs mer