Redaktörens funderingar

9 juni, 2024

Till hösten kör vi igång den 10 augusti med vår berömda grillfest kl 14.00 i övrigt kan ni läsa vårt program i kalendariet på hemsidan. På tisdagsmötet i december kommer marinbaschefen Kommendör Fredrik Edwardson gästa oss och förhoppningsvis kunna delge oss en del intressant information. Även vår förbundsordförande Konteramiral/RO Thomas Engevall har meddelat att han vill besöka oss i höst, något datum är dock inte ännu spikat så vi får återkomma om det. På tisdagträffarna brukar vi förutom att fika sitta och prata om och med kollegor som vi kanske stött på någonstans i vårt marina liv eller något annat som vi råkar tänka på just då. Ärtmiddagen brukar tillgå på samma sätt som vi är vana vid från flottan med alla tillbehör. Höstmiddagen och även lillejul är traditioner som vi värnar om. Kolla in kalendern och boka in det du tycker verkar kul.

Senaste nyheterna

Marinchefens vilja

Marinen är ständigt insatt och i kontinuerlig utveckling för att flexibelt kunna möta snabba förändringar i omvärlden. Vi skyddar och försvarar kuster, farleder, sjöfart och hamnar. Marinen är ingenting utan sin personal. Rätt utbildad, rätt utrustad och i...

läs mer

Nyheter från Marinmuseum

Om du är intresserad av vad som händer på Marinmuseum hittar du alltid aktuell information från Marinmuseet här.        

läs mer

Berättelser och skrönor

  På hemsidan under ”Berättelser och skrönor” och under ”Fotoalbum” kommer vi att publicera medlemmarnas egna berättelser, foton mm. Det behöver inte vara självupplevt utan kan vara en skröna med kanske ett uns av sanning. Om du inte har möjlighet att skriva...

läs mer