Berättelser och skrönor

30 november, 2022

 

På hemsidan under ”Berättelser och skrönor” och under ”Fotoalbum” kommer vi att publicera medlemmarnas egna berättelser, foton mm.
Det behöver inte vara självupplevt utan kan vara en skröna med kanske ett uns av sanning. Om du inte har möjlighet att skriva själv kan du berätta den för mig så tecknar jag ner den.
Om du har bilder från din tid i flottan eller som berör flottan eller Flottans män så kan du även skicka in dem. Har du inte möjlighet att skanna dina foton själv kan du kontakta mig så ska jag försöka hjälpa dig.

Om du vill bidraga med en berättelse eller foto till hemsidan skicka in det till mig på e-postadress: vaxjo@flottansman.se eller skicka det till föreningens postadress som du hittar under kontakter.

Bengt Carlsson
Webbredaktör

Senaste nyheterna

Nyheter från Marinmuseum

Här kan du läsa de senaste nyheterna från Marinmuseum. Det kommer ut ett nyhetsbrev med jämna mellanrum. Du kan läsa det här om du klickar på knappen nedan. Det går också att prenumerera så att du får nyhetsbrevet direkt hem i din e-postlåda. Det gör du genom att...

läs mer

Vi har fått nytt bankgiro

  OBS! Vi har fått ett nytt bankgiro med nr 143-0602 som gäller fr.o.m. nu. Vi har även ett swishnummer 123 292 70 77. Detta innebär att det gamla plusgirot inte kan användas längre.

läs mer