Välkommen till Flottans män Södertälje!

Flottans Män i Södertälje är en lokal kamratförening av Flottans Mäns Riksförbund. Vi bildades 1945 och leds av en styrelse med ordförande och sju ledamöter.

År 2021 är vi 108 medlemmar.

Vi håller årsmöte i mars månad varje år. Efter årsmötet har vi gemensam middag tillsammans med respektive. Information om vår verksamhet får medlemmarna genom regelbundna mailutskick. Från riksförbundet kommer tidskriften FLOTTANS MÄN som utkommer 4 ggr/år.

 

Vår lilla ö Notholmen är på 8 200 m2. Den ligger strax norr om Skanssundet intill farleden till Södertälje (N 59.03. 257.; E17.40.968. ). På ön har vi nio övernattningsstugor med totalt 25 bäddar som kan hyras av i första hand medlemmar för en låg avgift. Till stugorna hör ett gemensamt kök med kyl och frys. Vi har väl skyddade bryggor och kan ta emot ett tjugotal båtar. Du kan koppla ström och hamnavgiften är låg.

Våra traditionella aktiviteter på Notholmen är:

  • Sillfrukost, lördagen före midsommar
  • Midsommarfirande och midsommardagens lekfulla femkamp
  • Kräftskiva näst sista lördagen i augusti

Övriga aktiviteter meddelas här på hemsidan och via mail.

Tillsammans med FM i Region Mitt har vi en femkamp där de olika föreningarna turas om att stå för värdskapet.

Är Du intresserad att bli medlem eller önskar ytterligare information om föreningen kan Du kontakta vår vice ordförande som är ansvarig för medlemsrekrytering.

 

Kalendarium

jun
15
lör
2024
11:00 Sillfrukost på Notholmen med til...
Sillfrukost på Notholmen med til...
jun 15 kl. 11:00
I år så har vi beslutat att göra som vi gjorde förra året och sammanstråla Medlemsmötet med sillfrukosten. Tidpunkter att lägga på minnet: Medlemsmöte kl 11:00 Sillfrukost kl 13:00
aug
31
lör
2024
heldag Region Mitt 5-kamp 2024 på Notho...
Region Mitt 5-kamp 2024 på Notho...
aug 31 heldag
I år har FM Södertälje äran att arrangera Region Mitt 5-kampen som kommer att gå av stapeln på Notholmen. Sist FM Södertälje hade äran att få arrangera denna tillställning var 2016. I år kommer vår[...]