Riksårsmötet

28 januari, 2022

I år är det vi i Nynäshamnsföreningen som arrangerar riksårsmötet. Om inte nya vågor av covid-19 drabbar oss kommer mötet att genomföras i samband med en kryssning till Tallinn den 8 – 10 maj 2022. Föreningen behöver många frivilliga händer som hjälper till med att göra riksårsmötet till en fin och minnesvärd upplevelse för alla. Meddela Kjell Johansen om du är beredd att hjälpa till med något.
Bokningen är nu öppen och vi vill gärna se många av våra medlemmar också som deltagare. Det är bra om du bokar tidigt, men vänta med att betala tills föreningen fått klartecken från Tallink att det blir avgång den 8 maj och med Baltic Queen. Du kommer direkt till Riksårsmötets sida med program och bokningsformulär genom att klicka på denna länk: Riksårsmöte 2022.

Senaste nyheterna

Riksårsmöte 2023

Förberedelserna för Riksårsmöte 2023 är nu klara och du finner all information om mötet genom att besöka förbundets hemsida www.flottansman.se och fliken Riksårsmöte.

läs mer

Riksårsmöte 2022

År 2022 är det vår förening som arrangerar riksårsmötet. Det kommer att genomföras på m/s Baltic Queen i samband med kryssning till Tallinn den 8 - 10 maj. Föreningens medlemmar uppmanas att hjälpa till med allt från att göra namnskyltar till deltagarna som att agera...

läs mer