Välkommen till Flottans Män Nynäshamn!

Vi i Nynäshamns Flottans Män anstränger oss att ha en ständigt uppdaterad hemsida med aktuella nyheter och påminnelser om kommande aktiviteter. Hemsidan ska vara en källa för såväl våra medlemmar som för allmänheten som är intresserade av vår verksamhet.
Under flikarna överst så kan ni läsa om föreningens verksamhet i stort, styrelsens sammansättning och våra kontaktpersoner. Under den gula knappen längst upp finner du medlemsansökan som vi hoppas att de som är intresserade av medlemskap använder.
Vi har ett bildgalleri som är tillgängligt för allmänheten och som visar en hel del trevliga bilder från våra olika aktiviteter.
Vår medlemstidning Skepp Ohoj finns att klicka fram som PDF-filer. Tidningen innehåller alltid en hel del intressanta marina artiklar och även referat från våra aktiviteter.
En sida beskriver  vår klubbstuga ute på Muskö och den stugan är alltid tillgänglig för våra medlemmar.
Här lägger vi in noteringar om senaste nytt som är inlagt på hemsidan;
Inlagt datum     

 

 

Skepp O´Hoj är föreningens egen publikation. Alltid föredömligt redigerad av Rune Stang.

Öppna det senaste numret av O´Hoj genom att klicka på bilden till vänster.

Aktuellt

Riksårsmöte 2023

Förberedelserna för Riksårsmöte 2023 är nu klara och du finner all information om mötet genom att besöka förbundets hemsida www.flottansman.se och fliken Riksårsmöte.

läs mer

Riksårsmötet

I år är det vi i Nynäshamnsföreningen som arrangerar riksårsmötet. Om inte nya vågor av covid-19 drabbar oss kommer mötet att genomföras i samband med en kryssning till Tallinn den 8 - 10 maj 2022. Föreningen behöver många frivilliga händer som hjälper till med att...

läs mer

Riksårsmöte 2022

År 2022 är det vår förening som arrangerar riksårsmötet. Det kommer att genomföras på m/s Baltic Queen i samband med kryssning till Tallinn den 8 - 10 maj. Föreningens medlemmar uppmanas att hjälpa till med allt från att göra namnskyltar till deltagarna som att agera...

läs mer

Kalendarium

Aktuellt Regionen

Aktuellt Förbundet