Välkommen till Flottans Män i Malmö

Vi har funnits i Malmö sedan 1937

Korvetten HMS Malmö

 

Flottans Män är föreningen för alla som har intresse för Flottan och vill vara med i kamratskapet kring Flottan. Flottans Män värnar om det goda kamratskapet mellan oss som tidigare har tjänstgjort i Flottan och om den gemenskap som finns mellan oss och dem som nu tjänstgör.

Vi bidrar till att hålla Flottans traditioner levande och till att sprida information om Flottan och dess verksamhet. Vi träffas kring vårt gemensamma intresse och har trevligt tillsammans.

Föreningen bildades först i Stockholm 1935 och har idag ca 3 500 medlemmar fördelade på 25 lokalföreningar. Flottans i Män i Stockholm är den största föreningen med ca 600 medlemmar inom Riksförbundet Flottans Män. Vi i Malmö är ca 100 medlemmar.

Aktuellt

Vi har jul och nyårsuppehåll!

Flottans Män i Malmö har haft sitt sista möte för året och har nu uppehåll fram till årsmötet i februari 2023. Datum för detta möte är inte bestämt än. Vi önskar alla medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

läs mer

Möte med julbord 12 december!

Det är dags för årets Julbord hos Flottans Män i Malmö! Måndagen den 12 december 2022 kl. 18.30 i HSB-lokalen på Kulladalstorg 7. Vid mötet serveras Kniv & Gaffels julbord (se deras hemsida). Och som förra året, bilförare får starkvarorna med sig hem! Alkoholfritt...

läs mer

Flottan har firat 500-års jubileum i Malmö!

Fredagen och lördagen 23-24 september var delar av Svenska Flottani Malmö som en del av sitt 500-års jubileumsfirande under 2022.Klicka här för komma till vår Bildsida där det finns massor av bilder från besöket!  Klicka här för att läsa mer om 500-årsfirandet på...

läs mer

Kalendarium

Aktuellt Regionen

Aktuellt Förbundet