Fartygsbesök

22 april, 2024

HMS Nyköping, vår senaste byggda kustkorvett, K34, anlöper hamnen i Helsingborg onsdag den 29 maj. Vi har kontakt med fartyget och vi har fått en unik möjlighet att göra ett ombordbesök på eftermiddagen.
I och med denna möjlighet till fartygsbesök, så utgår det tidigare planerade firandet av Veterandagen i Kajutan.

Senaste nyheterna

Föredrag: Sveriges väg in i NATO

FLOTTANS MÄN i samarbete med F10 Kamratförening inbjuder till föredrag måndag den 6 maj klockan 19.00 på Valhall Park Hotell. Viceamiral Jonas Haggren ”Sveriges väg in i NATO”. Regeringen har utsett viceamiral Jonas Haggren till vår militära representant i NATO. Jonas...

läs mer

Sjövakten man minns

- glimtar från långresan med HMS Carlskrona 1984–85 då Bali var rundningsmärke. Torsdag den 7 mars kommer kapten Peter von Heidenstam till Kajutan och pratar om sina upplevelser som NS-navigeringsofficer ombord i HMS Carlskrona. Tid: Kl 18.30. Plats: Kajutan,...

läs mer