”Röjdykarna i vått och torrt – från Gullmarn till Timbuktu”

20 december, 2023

Söndagen den 21 januari kommer Fanjunkare Erik Stövring-Nielsen till Flottans Män Ängelholm och håller föredrag om Röjdykardivisionen, samt om internationella övningar, insatser och utbildningar som han personligen varit en del av i Baltikum, Adenviken, Mali, U.S.A. m.m.

Tid: 10.30, Plats: Kajutan, Östergatan 89.
Alla är välkomna. Kostnad 40:- . Medlemmar gratis. Förbokning till angelholm@flottansman.se alt sms eller tel. till 070 -257 23 66.
Reservation för överbokning – då kommer föredraget att flyttas till annan lokal.

Senaste nyheterna

Föredrag: Sveriges väg in i NATO

FLOTTANS MÄN i samarbete med F10 Kamratförening inbjuder till föredrag måndag den 6 maj klockan 19.00 på Valhall Park Hotell. Viceamiral Jonas Haggren ”Sveriges väg in i NATO”. Regeringen har utsett viceamiral Jonas Haggren till vår militära representant i NATO. Jonas...

läs mer

Sjövakten man minns

- glimtar från långresan med HMS Carlskrona 1984–85 då Bali var rundningsmärke. Torsdag den 7 mars kommer kapten Peter von Heidenstam till Kajutan och pratar om sina upplevelser som NS-navigeringsofficer ombord i HMS Carlskrona. Tid: Kl 18.30. Plats: Kajutan,...

läs mer

Julsamkväm 8 december

Välkommen på Julsamkväm i Kajutan fredag den 8 december kl. 18.00! Jullandgång serveras till en kostnad av ca 140:– per person exkl. dryck. OBS! Föranmälan. Under kvällen kommer vi att avtäcka den present/gåva som vi fick av Marinchefen.

läs mer