Julsamkväm 8 december

30 oktober, 2023

Välkommen på Julsamkväm i Kajutan fredag den 8 december kl. 18.00!
Jullandgång serveras till en kostnad av ca 140:– per person exkl. dryck. OBS! Föranmälan.
Under kvällen kommer vi att avtäcka den present/gåva som vi fick av Marinchefen.

Senaste nyheterna

Ubåtar och ubåtsfolk

Flottans män inbjuder till föredrag om ”Ubåtar och Ubåtsfolk". Torsdagen den 19 oktober kommer ”Ubåtshasse” till Flottans Män Ängelholm och håller föredrag om ubåtar. Hans Carlsson är en av Sveriges mest kunniga personer om det svenska ubåtsvapnet. Tid: 18.00, Plats:...

läs mer

Föredrag av marinchefen 26 september

Tisdagen 26 september 2023 kl. 17.00–18.30 Föreläsningssalen Ängelholms Flygmuseum ”Tillväxt i svenska Marinen och omvärldsläget” Vår marinchef Ewa Skoog Haslum har lång och gedigen erfarenhet i försvaret. Började sin karriär som ung hemvärnssoldat på Bjärehalvön och...

läs mer