Besök på HMS Nyköping inställt

5 juni, 2023

Tyvärr måste vi meddela att vårt planerade besök ombord på HMS Nyköping i Helsingborg den 13 juni är inställt. Man har meddelat oss att fartyget ej kommer till Helsingborg.
Vi försöker planera något alternativt fartygsbesök i Helsingborg.

Senaste nyheterna

Ubåtar och ubåtsfolk

Flottans män inbjuder till föredrag om ”Ubåtar och Ubåtsfolk". Torsdagen den 19 oktober kommer ”Ubåtshasse” till Flottans Män Ängelholm och håller föredrag om ubåtar. Hans Carlsson är en av Sveriges mest kunniga personer om det svenska ubåtsvapnet. Tid: 18.00, Plats:...

läs mer

Föredrag av marinchefen 26 september

Tisdagen 26 september 2023 kl. 17.00–18.30 Föreläsningssalen Ängelholms Flygmuseum ”Tillväxt i svenska Marinen och omvärldsläget” Vår marinchef Ewa Skoog Haslum har lång och gedigen erfarenhet i försvaret. Började sin karriär som ung hemvärnssoldat på Bjärehalvön och...

läs mer