K34 HMS Nyköping

23 maj, 2023

Kustkorvett på besök i Helsingborg

tisdag den 13 juli kl. 10.00. Helsingborgs hamn. Samåkning från Ängelholm kl. 09.00.

Senaste nyheterna

Fartygsbesök

HMS Nyköping, vår senaste byggda kustkorvett, K34, kommer att anlöpa hamnen i Helsingborg onsdag den 29 maj. Vi har kontakt med fartyget och det ser ut som om vi får en unik möjlighet att göra ett ombordbesök på eftermiddagen, (tid ännu ej fastställd). Är du...

läs mer

Föredrag: Sveriges väg in i NATO

FLOTTANS MÄN i samarbete med F10 Kamratförening inbjuder till föredrag måndag den 6 maj klockan 19.00 på Valhall Park Hotell. Viceamiral Jonas Haggren ”Sveriges väg in i NATO”. Regeringen har utsett viceamiral Jonas Haggren till vår militära representant i NATO. Jonas...

läs mer

Sjövakten man minns

- glimtar från långresan med HMS Carlskrona 1984–85 då Bali var rundningsmärke. Torsdag den 7 mars kommer kapten Peter von Heidenstam till Kajutan och pratar om sina upplevelser som NS-navigeringsofficer ombord i HMS Carlskrona. Tid: Kl 18.30. Plats: Kajutan,...

läs mer