Medlemsutskick

5 juni, 2024

Bäste medlem och kamrat!

Puh! Vilken vårtermin vi har haft. När vi tittar tillbaka så har vi haft ett minst sagt späckat program. Det är nästan skönt att terminen går mot sitt slut så att man under sommaren får hämta andan och samla på sig energi till höstterminen, men till dit är det lång tid än, sommaren har ju bara börjat.

Om vi tittar i backspegeln så besökte vi den 23 april Vrakmuséet på Djurgården i Stockholm efter museet besöktes Försvarshögskolan där kk Carl-Christer Drangel höll föredrag med fokus på USS Gerald Ford ett av världens största hangarfartyg. Mycket intressant var det!

Den 22 maj hölls KM i luftgevär. Vann gjorde Per-Owe ”POA” Andersson. Grattis säger vi alla till dig. POA fick ett jättefint diplom och en flaska vitt vin.

Den 29 maj marscherades det med flagga och standar till minnesstenen på Hässlö för att minnas och hedra personer som deltar eller deltagit i nationella eller internationella militära operationer och att högtidlighålla minnet av stupade och omkomna det här året var det focus på Bosnien-kriget.

4 juni deltog vi på Ledningsregentets högtidsdag med uppgradering och soldaterinran. https://www.facebook.com/share/GRR3d26n6Gh4jWDC/

När detta utskick skrivs så återstår ett evenemang och det är Sveriges Nationaldag den 6 juni då FM medverkar på fan/flagg-marsch till Djäkneberget. Efter samlas vi i Marinlokalen kl 14.00 med kaffe och tårta.

Det som kommer ske till höstens termin är sedvanlig terminstart i Borgåsunds båtklubb den 7 augusti se program på vår hemsida.

Och framför allt vår ”långresa” som i år går till Göteborg 13 – 15 augusti se separat inbjudan här;

Inbjudan Resa Till Göteborg 13 15 Aug 2024.

Preliminär anmälan skall ske före den 15 juni. Läs igenom den!

Ha nu en riktigt trevlig sommar!

På styrelsens vägnar!
//Magnus/ sekr.

PS. (Bilden med sommarhälsningen är AI-genererad så ha överseende med lite felstavningar) DS.

Senaste nyheterna

”Långresan” till Göteborg.

Hej! På grund av att medlemmar inte kan eller har öppnat bifogad PDF-fil i inbjudanmejlet inför "långresa" till Göteborg i augusti så kommer texten här i stället direkt i mejlfältet. Observera att senaste preliminärdatum för anmälan är nu på lördag den 15 juni....

läs mer

Onsdagsträff den 29 maj kl 18.00 hemma hos Börje Bäckman.

  Vårens sista onsdagsträff blir den 29 maj kl 18.00 hemma hos klubbmästare Börje. Förhoppningsvis sitter vi utomhus på verandan i det fina försommarvädret. Börje bor på Fullerö Strand 56. För er som har Google Maps installerat kan se vägbeskrivning här: Från...

läs mer

Medlemsbrev

Bäste medlem och kamrat! Våren är här och sommaren knackar på dörren. Fåglarna sjunger och träden kläs i grönt, vilket signalerar livets återkomst. Som förening närmar vi oss terminens slut, men ännu det finns det mycket att se fram emot: Fanborg på Djäkneberget: På...

läs mer