Onsdagsträff den 29 maj kl 18.00 hemma hos Börje Bäckman.

18 maj, 2024

 

Vårens sista onsdagsträff blir den 29 maj kl 18.00 hemma hos klubbmästare Börje. Förhoppningsvis sitter vi utomhus på verandan i det fina försommarvädret. Börje bor på Fullerö Strand 56. För er som har Google Maps installerat kan se vägbeskrivning här:

Från Slakterigatan 10, 721 32 Västerås till Fullerö Strand 51, 725 90 Västerås via Johannisbergsvägen.

10 min (7,2 km)
För bästa rutt i nuvarande trafiksituation kan du besöka https://maps.app.goo.gl/S6uvFY9tbWzTQbjs7

Tidigare aviserad filmvisning ställs in!

Välkomna!

Senaste nyheterna

”Långresan” till Göteborg.

Hej! På grund av att medlemmar inte kan eller har öppnat bifogad PDF-fil i inbjudanmejlet inför "långresa" till Göteborg i augusti så kommer texten här i stället direkt i mejlfältet. Observera att senaste preliminärdatum för anmälan är nu på lördag den 15 juni....

läs mer

Medlemsutskick

Bäste medlem och kamrat! Puh! Vilken vårtermin vi har haft. När vi tittar tillbaka så har vi haft ett minst sagt späckat program. Det är nästan skönt att terminen går mot sitt slut så att man under sommaren får hämta andan och samla på sig energi till höstterminen,...

läs mer

Medlemsbrev

Bäste medlem och kamrat! Våren är här och sommaren knackar på dörren. Fåglarna sjunger och träden kläs i grönt, vilket signalerar livets återkomst. Som förening närmar vi oss terminens slut, men ännu det finns det mycket att se fram emot: Fanborg på Djäkneberget: På...

läs mer