Medlemsbrev

7 maj, 2024

Bäste medlem och kamrat!
Våren är här och sommaren knackar på dörren. Fåglarna sjunger och träden kläs i grönt, vilket signalerar livets återkomst. Som förening närmar vi oss terminens slut, men ännu det finns det mycket att se fram emot:
Fanborg på Djäkneberget: På Sveriges nationaldag den 6 juni kommer vi, Flottans Män, tillsammans med andra föreningar att delta i en fanmarsch med musik. Vi kommer att stå som en stolt fanborg framför scenen. Men dessförinnan går vi mot en mycket intensiv slutmånad.
Traditionellt skytte: Om vädret tillåter, kommer vi den 22 maj att återuppta det traditionella skyttet KM i luftvapen. Vi hoppas att det inte regnar som det har gjort de senaste två åren.

Fanborg på Veterandagen: Vi samlas den 29 maj vid Västerås Officersmäss på Hässlö, efter en kort genomgång marscherar vi med trumslagare till minnessten på Hässlö golfbana.

Filmkväll: På samma dag den 29 maj ser vi även fram emot en filmkväll. Vilken film det blir kommer att avslöjas inom kort.
Örlogsdagarna: Vi kommer att delta i örlogsdagarna den 1-2 juni vid Sjöhistoriska museets fartygspir utanför Vasamuseet. Detta är ett tillfälle för oss att fira sjöfartens historia och traditioner.
Fanvaktvakt på Ledningsregementet: Den 4 juni kommer vi att delta som flaggvakt på Ledningsregementet i Enköping. Det är en ära att representera vår förenings standarflagga och vår kamratskap. Ceremonin utförs i samband med soldaterinran.

För mer detaljer se kalendariet på hemsidan www.flottansman.se/vasteras

OBS! OBS! Onsdagsgsträffen den 8 är inställt pga stundande storhelg!

Nytt reviderat program finns som utskriftsvänligt format här: Program 2024.PDF

Ha nu en bra vår och sommar!

Senaste nyheterna

Onsdagsträff den 29 maj kl 18.00 hemma hos Börje Bäckman.

  Vårens sista onsdagsträff blir den 29 maj kl 18.00 hemma hos klubbmästare Börje. Förhoppningsvis sitter vi utomhus på verandan i det fina försommarvädret. Börje bor på Fullerö Strand 56. För er som har Google Maps installerat kan se vägbeskrivning här: Från...

läs mer

Medlemsbrev

Bäste medlem och kamrat! Flottans Män Västerås har en ny strategi för att  förmedla ut information till alla medlemmar så utöver inlägg på hemsida och på Facebook kommer vi att utöka med frekventa medlemsutskick på mejl eller per brev för de som inte har e-post. Så nu...

läs mer