Vesper på Strömsholm på Gustav Adolfs-dagen kl 19.00

31 oktober, 2023

Måndagen den 6 november kl 19.00, på Gustav Adolf-dagen , deltar vi traditionsenligt, i den s k Vespern i Strömsholms slottskapell på Strömsholms Slott.
Därefter, (cirka kl 20.00) kommer den, som så önskar, att kunna delta med kaffe och Gustaf Adolfs-bakelse på Café Duvan i Kolbäck.
Kostnad: c:a 60 kr
Varmt välkomna!

Strömsholms slottskapell Hallstahammar-Kolbäcks församling
Präst: Simon Iversen
Musik: Hallsta Voces, Sofia Moberg, cello, Torsten Lund, flöjt, Ann Kristiansen Lund, piano och körledning.

Strömsholms Slott

Senaste nyheterna

”Långresan” till Göteborg.

Hej! På grund av att medlemmar inte kan eller har öppnat bifogad PDF-fil i inbjudanmejlet inför "långresa" till Göteborg i augusti så kommer texten här i stället direkt i mejlfältet. Observera att senaste preliminärdatum för anmälan är nu på lördag den 15 juni....

läs mer

Medlemsutskick

Bäste medlem och kamrat! Puh! Vilken vårtermin vi har haft. När vi tittar tillbaka så har vi haft ett minst sagt späckat program. Det är nästan skönt att terminen går mot sitt slut så att man under sommaren får hämta andan och samla på sig energi till höstterminen,...

läs mer

Onsdagsträff den 29 maj kl 18.00 hemma hos Börje Bäckman.

  Vårens sista onsdagsträff blir den 29 maj kl 18.00 hemma hos klubbmästare Börje. Förhoppningsvis sitter vi utomhus på verandan i det fina försommarvädret. Börje bor på Fullerö Strand 56. För er som har Google Maps installerat kan se vägbeskrivning här: Från...

läs mer