Filmvisning.

25 maj, 2023

På onsdag gör vi nytt försök med Greyhound med Tom Hanks. Tredje gången gillt. Men vi har ny router nu så nu vore det Filip Adam Nicklas om det inte ska lyckas.
Så den 31 maj kl 18 gör görs det ett nytt försök med filmvisning. Då visas äntligen filmen Greyhound med Tom Hanks som spelar FC på nämnda jagaren Greyhound. Berättelsen som är fiktiv men bygger på verkliga händelser handlar om eskort
för de massproducerade lastfartyg som transporterade miljontals ton material och tiotusentals soldater över Atlanten. Läs mer här:

Senaste nyheterna

Medlemsbrev

Bäste medlem och kamrat! Flottans Män Västerås har en ny strategi för att  förmedla ut information till alla medlemmar så utöver inlägg på hemsida och på Facebook kommer vi att utöka med frekventa medlemsutskick på mejl eller per brev för de som inte har e-post. Så nu...

läs mer

Nya pilotskjortor med broderad FM-logga

Janne Skoog har kommit över ett restlager med pilotskjortor för 155 kr dvs till ett mycket förmånligt pris. De finns att få med kort eller lång ärm och de är försedda med axelklaffar. Det finns i storlek 43/44 till 53/54 dvs det är stora skjortstorlekar. Beställ...

läs mer