Nostalgiresa till Karlskrona 23-24-25 augusti

14 maj, 2023

Flottans Män i Västerås har för avsikt att upprepa succéresan från 2020. Detta kommer att ske 23-25 augusti  med två övernattningar.
Besöksmål i ”Pinan” kommer bl.a. att vara Marinmuseet, Amiralitetskyrkan och ställen som nu i maj ännu inte är planerade. Kom gärna med förslag, det finns mycket att se i Karlskrona.
Kostnaden för besöket är ännu inte fastslagen men föreningen kommer att stå för en viss del.
Intresseanmälan är inte bindande.
Intresseanmälan görs till:
Janne Skoog
eller
0707-810039

Senaste nyheterna

Luciamöte/”lillejul” med jultallrik!

Till alla medlemmar i Flottans Män Västerås! Den 9 dec kl  14.00 har vi det traditionella julfirandet med glöggmingel, julmusik, jultallrik samt julklappslotteri i Marinlokalen och alla medlemmar är varmt välkomna! Kostnad 170 kr/person Anmälan senast den 4 december...

läs mer

Filmvisning med popcorn

22 november visas filmen USS Indianapolis med Nicolas Cage i huvudrollen som Captain Mc Vain. Under andra världskriget sänks en amerikansk kryssare av en japansk ubåt och 890 besättningsmän blir liggande i hajrika vatten. USS Indianapolis (CA-35) var en...

läs mer

Vesper på Strömsholm på Gustav Adolfs-dagen kl 19.00

Måndagen den 6 november kl 19.00, på Gustav Adolf-dagen , deltar vi traditionsenligt, i den s k Vespern i Strömsholms slottskapell på Strömsholms Slott. Därefter, (cirka kl 20.00) kommer den, som så önskar, att kunna delta med kaffe och Gustaf Adolfs-bakelse på Café...

läs mer