Nostalgiresa till Karlskrona 23-24-25 augusti

14 maj, 2023

Flottans Män i Västerås har för avsikt att upprepa succéresan från 2020. Detta kommer att ske 23-25 augusti  med två övernattningar.
Besöksmål i ”Pinan” kommer bl.a. att vara Marinmuseet, Amiralitetskyrkan och ställen som nu i maj ännu inte är planerade. Kom gärna med förslag, det finns mycket att se i Karlskrona.
Kostnaden för besöket är ännu inte fastslagen men föreningen kommer att stå för en viss del.
Intresseanmälan är inte bindande.
Intresseanmälan görs till:
Janne Skoog
eller
0707-810039

Senaste nyheterna

Filmvisning.

På onsdag gör vi nytt försök med Greyhound med Tom Hanks. Tredje gången gillt. Men vi har ny router nu så nu vore det Filip Adam Nicklas om det inte ska lyckas. Så den 31 maj kl 18 gör görs det ett nytt försök med filmvisning. Då visas äntligen filmen Greyhound med...

läs mer

Armén 500 år på Gärdet.

2023 firar Sverige och Armén 500 år. I samband med detta genomförs ett stort heldagsevenemang på Gärdet i Stockholm lördagen den 27 maj. I samband med det så har Västerås Hemvärnsveteraner anordnat med en buss. Biljetten kostar bara 150 kr t o r och det finns platser...

läs mer

Medlemsavgiften.

VARNING! FÖR ER SOM VET MED ER ATT NI ÄNNU INTE HAR BETALAT MEDLEMSAVGIFTEN SOM LIGGER PÅ 320 KR OMBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT ATT GÖRA DET NU FÖR ATT INTE RISKERA ATT UTESLUTAS FRÅN FÖRENINGEN! BETALNINGEN SWISHAS TILL 123 519 2885 ALTERNATIVT BETALAS IN PÅ BANKGIRO...

läs mer