Ärtor med fläsk och pannkakor med sylt.

10 mars, 2023

Den traditionella ärtsoppsmiddagen våren 2023 kommer att äga rum onsdagen
den 15 mars kl 17.00 i Marinlokalen Slakterigatan 10, Västerås.
Janne, Magnus och Sonja, kommer att servera ärtsoppa, samt nygräddade
pannkakor med sylt och grädde, därtill dryck, samt kaffe med kaka.
Även ett lotteri med några fina priser kommer att anordnas.
Anmälan till klubbmästaren Jan Skoog, epost: jan@skoogs.com,alt tel 0707810039,
senast den 13 mars.
Kostnad 65 kr. Swish 123
Varmt välkomna!!

Senaste nyheterna

”Långresan” till Göteborg.

Hej! På grund av att medlemmar inte kan eller har öppnat bifogad PDF-fil i inbjudanmejlet inför "långresa" till Göteborg i augusti så kommer texten här i stället direkt i mejlfältet. Observera att senaste preliminärdatum för anmälan är nu på lördag den 15 juni....

läs mer

Medlemsutskick

Bäste medlem och kamrat! Puh! Vilken vårtermin vi har haft. När vi tittar tillbaka så har vi haft ett minst sagt späckat program. Det är nästan skönt att terminen går mot sitt slut så att man under sommaren får hämta andan och samla på sig energi till höstterminen,...

läs mer

Onsdagsträff den 29 maj kl 18.00 hemma hos Börje Bäckman.

  Vårens sista onsdagsträff blir den 29 maj kl 18.00 hemma hos klubbmästare Börje. Förhoppningsvis sitter vi utomhus på verandan i det fina försommarvädret. Börje bor på Fullerö Strand 56. För er som har Google Maps installerat kan se vägbeskrivning här: Från...

läs mer