Allt för sjön

6 mars, 2023

Flottans Män Mitt kommer att medverka på Allt för sjön, båtmässan i Älvsjö som äger rum 9-12 och 16-18 mars. FM delar monter B11 och B12 i samarbete med Herlinsällskapet, se länken nedan. I montern kommer det stå uppställd en tiohuggare likt den på bilden.
FM Västerås kommer delta i montern den 10, 11, 16 och 18 mars.
Titta i kalendariet vilka av os du möter på respektive datum.
För mer info och biljetter klickar du på länken till mässan.

alltforsjon.se

Tiohuggare

Senaste nyheterna

Medlemsbrev

Bäste medlem och kamrat! Flottans Män Västerås har en ny strategi för att  förmedla ut information till alla medlemmar så utöver inlägg på hemsida och på Facebook kommer vi att utöka med frekventa medlemsutskick på mejl eller per brev för de som inte har e-post. Så nu...

läs mer

Nya pilotskjortor med broderad FM-logga

Janne Skoog har kommit över ett restlager med pilotskjortor för 155 kr dvs till ett mycket förmånligt pris. De finns att få med kort eller lång ärm och de är försedda med axelklaffar. Det finns i storlek 43/44 till 53/54 dvs det är stora skjortstorlekar. Beställ...

läs mer