Filmvisning om DC3:an

19 februari, 2023

På onsdag tittar vi på film som handlar om DC3:an intressant och spännande.

Senaste nyheterna

Luciamöte/”lillejul” med jultallrik!

Till alla medlemmar i Flottans Män Västerås! Den 9 dec kl  14.00 har vi det traditionella julfirandet med glöggmingel, julmusik, jultallrik samt julklappslotteri i Marinlokalen och alla medlemmar är varmt välkomna! Kostnad 170 kr/person Anmälan senast den 4 december...

läs mer

Filmvisning med popcorn

22 november visas filmen USS Indianapolis med Nicolas Cage i huvudrollen som Captain Mc Vain. Under andra världskriget sänks en amerikansk kryssare av en japansk ubåt och 890 besättningsmän blir liggande i hajrika vatten. USS Indianapolis (CA-35) var en...

läs mer

Vesper på Strömsholm på Gustav Adolfs-dagen kl 19.00

Måndagen den 6 november kl 19.00, på Gustav Adolf-dagen , deltar vi traditionsenligt, i den s k Vespern i Strömsholms slottskapell på Strömsholms Slott. Därefter, (cirka kl 20.00) kommer den, som så önskar, att kunna delta med kaffe och Gustaf Adolfs-bakelse på Café...

läs mer