Nostalgiresa till Karlskrona

16 februari, 2023

Flottans Män i Västerås har för avsikt att upprepa succéresan från 2020. Detta kommer att
ske någon gång i augusti eller september och beräknas vara tre dagar med två
övernattningar.

Besöksmål i ”Pinan” kommer bl.a. att vara Marinmuseet, Amiralitetskyrkan och ställen
som nu i februari ännu inte är planerade. Kom gärna med förslag, det finns mycket att se i
Karlskrona. Å vem vet, kanske det plötsligt blir en kort exercis på Bat Sparre…

Kostnaden för besöket är ännu inte fastslagen men föreningen kommer att stå för en viss
del.

 

Den gamla träfiguren av Rosenbom inne i kyrkan.

Senaste nyheterna

Onsdagsträff den 29 maj kl 18.00 hemma hos Börje Bäckman.

  Vårens sista onsdagsträff blir den 29 maj kl 18.00 hemma hos klubbmästare Börje. Förhoppningsvis sitter vi utomhus på verandan i det fina försommarvädret. Börje bor på Fullerö Strand 56. För er som har Google Maps installerat kan se vägbeskrivning här: Från...

läs mer

Medlemsbrev

Bäste medlem och kamrat! Våren är här och sommaren knackar på dörren. Fåglarna sjunger och träden kläs i grönt, vilket signalerar livets återkomst. Som förening närmar vi oss terminens slut, men ännu det finns det mycket att se fram emot: Fanborg på Djäkneberget: På...

läs mer

Medlemsbrev

Bäste medlem och kamrat! Flottans Män Västerås har en ny strategi för att  förmedla ut information till alla medlemmar så utöver inlägg på hemsida och på Facebook kommer vi att utöka med frekventa medlemsutskick på mejl eller per brev för de som inte har e-post. Så nu...

läs mer