Påminnelse

29 januari, 2022

Vi vill påminna om att Föreningen Flottans Män Västerås, anordnar årsmöte i Marinlokalen, Slakterigatan 10 i Västerås den 5 februari kl 14.00.

Med anledning av förtäringen, behöver  föranmälan ske senast onsdagen den 2 februari på lista i lokalen eller till kassören Börje Bäckman e-post: borje.backman@me.com alt tel 070 510 94 65 eller SMS.

Varmt välkomna!

Styrelsen!

Senaste nyheterna

Filmvisning med popcorn.

På onsdag 29 mars kl 18.00 är det filmtajm igen. Då visas krigsfilmen Greyhound med Tom Hanks som befälhavare. Det var tänkt när filmen skulle gå upp på biografen 2020 att Flottans Män skulle stå i foajen till biografen och berätta om vår verksamhet. Nu blev det inte...

läs mer

Föredrag av pensionerade leg sjuksköterskan Lasse Eriksson

Pensionerade leg sjuksköterskan Lars Eriksson besöker oss nu på onsdag den 22 mars han kommer  att berätta lite om vårdmuséet, samt om sin forskning på Stadsarkivet om den "tidiga ambulansverksamheten hos brandkåren", där det finns en massa spännande saker med både...

läs mer