Nu kör vi igång igen!

9 januari, 2022

Hej! På onsdag efter juluppehållet fortsätter vi med onsdagsträffarna nu när vardagen börjar komma tillbaka igen. Men på grund av det ökade smittläget med det nya och smittsamma omikronviruset kommer det inte visas någon film som det tidigare har aviserats. Men filmer kommer vi att visa längre fram var så säkra… Så nu träffar vi varandra igen och diskuterar om ditten och datten. Jag är säker på att en del är pratsugna nu när vi inte har träffats på ett tag. De flesta har fått sin tredje vaccinspruta och vi kommer att göra det möjligt att distanssitta. Men för säkerhets skull rekommenderar vi alla att stanna hemma vid förkylningssymtom eller om någon har vistats i miljö där det finns risk att ha blivit smittad. Så vi kör nu vidare med onsdagsträffar tillsvidare om inte något nytt inträffar.
Och nu på onsdag så bjuder ordförande på tårta…

Senaste nyheterna

Föredrag av pensionerade leg sjuksköterskan Lasse Eriksson

Pensionerade leg sjuksköterskan Lars Eriksson besöker oss nu på onsdag den 22 mars han kommer  att berätta lite om vårdmuséet, samt om sin forskning på Stadsarkivet om den "tidiga ambulansverksamheten hos brandkåren", där det finns en massa spännande saker med både...

läs mer

Intervju – Allt för sjön

Erik och Janne intervjuades på torsdagen på Allt för sjön av Skärgårdsradion 90,2. Intevjuaren var Martin Loogna. https://on.soundcloud.com/NRmAsQb5j1MmyvRC8 https://on.soundcloud.com/NRmAsQb5j1MmyvRC8

läs mer

Ärtor med fläsk och pannkakor med sylt.

Den traditionella ärtsoppsmiddagen våren 2023 kommer att äga rum onsdagen den 15 mars kl 17.00 i Marinlokalen Slakterigatan 10, Västerås. Janne, Magnus och Sonja, kommer att servera ärtsoppa, samt nygräddade pannkakor med sylt och grädde, därtill dryck, samt kaffe med...

läs mer