Nu kör vi igång igen!

9 januari, 2022

Hej! På onsdag efter juluppehållet fortsätter vi med onsdagsträffarna nu när vardagen börjar komma tillbaka igen. Men på grund av det ökade smittläget med det nya och smittsamma omikronviruset kommer det inte visas någon film som det tidigare har aviserats. Men filmer kommer vi att visa längre fram var så säkra… Så nu träffar vi varandra igen och diskuterar om ditten och datten. Jag är säker på att en del är pratsugna nu när vi inte har träffats på ett tag. De flesta har fått sin tredje vaccinspruta och vi kommer att göra det möjligt att distanssitta. Men för säkerhets skull rekommenderar vi alla att stanna hemma vid förkylningssymtom eller om någon har vistats i miljö där det finns risk att ha blivit smittad. Så vi kör nu vidare med onsdagsträffar tillsvidare om inte något nytt inträffar.
Och nu på onsdag så bjuder ordförande på tårta…

Senaste nyheterna

Tomten hälsar, lillejul ställs in pga renovering

Fastighetsbolaget Fastbro som vi hyr lokaler från kommer att bygga om köket i anslutning till Marinlokalen med start den 7 dec. Med anledning av det så måste vi tyvärr ställa in vår planerade lillejul detta år. Hälsar Tomten g.m. Magnus

läs mer

Luciamöte/”lillejul” med jultallrik! INSTÄLLT!

Till alla medlemmar i Flottans Män Västerås! Den 9 dec kl  14.00 har vi det traditionella julfirandet med glöggmingel, julmusik, jultallrik samt julklappslotteri i Marinlokalen och alla medlemmar är varmt välkomna! Kostnad 170 kr/person Anmälan senast den 4 december...

läs mer

Filmvisning med popcorn

22 november visas filmen USS Indianapolis med Nicolas Cage i huvudrollen som Captain Mc Vain. Under andra världskriget sänks en amerikansk kryssare av en japansk ubåt och 890 besättningsmän blir liggande i hajrika vatten. USS Indianapolis (CA-35) var en...

läs mer