Nu kör vi igång igen!

9 januari, 2022

Hej! På onsdag efter juluppehållet fortsätter vi med onsdagsträffarna nu när vardagen börjar komma tillbaka igen. Men på grund av det ökade smittläget med det nya och smittsamma omikronviruset kommer det inte visas någon film som det tidigare har aviserats. Men filmer kommer vi att visa längre fram var så säkra… Så nu träffar vi varandra igen och diskuterar om ditten och datten. Jag är säker på att en del är pratsugna nu när vi inte har träffats på ett tag. De flesta har fått sin tredje vaccinspruta och vi kommer att göra det möjligt att distanssitta. Men för säkerhets skull rekommenderar vi alla att stanna hemma vid förkylningssymtom eller om någon har vistats i miljö där det finns risk att ha blivit smittad. Så vi kör nu vidare med onsdagsträffar tillsvidare om inte något nytt inträffar.
Och nu på onsdag så bjuder ordförande på tårta…

Senaste nyheterna

Inför hösten

Det börjar på allvar dra ihop sig till 5-kampen den 3 september. Det mesta är färdigplanerat, grenarna är spikade men hålls hemligt än så länge. Här behövs folk, funktionärer värdar mm. Men före det så börjar vi höstterminen den  17 augusti med den traditionella...

läs mer

Ärtsoppsmiddag den 16 mars

Ärtsoppsmiddag den 16 mars kl 17.00 Den traditionella ärtsoppsmiddagen våren 2022, kommer att äga rum onsdagen den 16 mars kl 17.00 i Marinlokalen Slakterigatan 10, Västerås. Våra klubbmästare Börje med hustru Annelie och Janne, ser till att vi också kommer att...

läs mer

Planering inför 5-kamp.

Onsdag den 23 mars träffas den som vill vara med på planeringen av femkampen i höst. Vi samlas kl 15.00 invid Mälarkrogen för att sen besikta tävlingsområdet. Efter utflykten beger vi oss till Marinlokalen för vidare diskussioner och planering. Alla som vill vara med...

läs mer