Nu kör vi igång igen!

9 januari, 2022

Hej! På onsdag efter juluppehållet fortsätter vi med onsdagsträffarna nu när vardagen börjar komma tillbaka igen. Men på grund av det ökade smittläget med det nya och smittsamma omikronviruset kommer det inte visas någon film som det tidigare har aviserats. Men filmer kommer vi att visa längre fram var så säkra… Så nu träffar vi varandra igen och diskuterar om ditten och datten. Jag är säker på att en del är pratsugna nu när vi inte har träffats på ett tag. De flesta har fått sin tredje vaccinspruta och vi kommer att göra det möjligt att distanssitta. Men för säkerhets skull rekommenderar vi alla att stanna hemma vid förkylningssymtom eller om någon har vistats i miljö där det finns risk att ha blivit smittad. Så vi kör nu vidare med onsdagsträffar tillsvidare om inte något nytt inträffar.
Och nu på onsdag så bjuder ordförande på tårta…

Senaste nyheterna

Kallelse till årsmöte

Kallelse till årsmötet den 5 februari 2022 kl 14.00Vi önskar alla en god fortsättning på det nya året och välkomnar Er tillbaka tillvåra onsdagsträffar och andra aktiviteter under 2022.Vår förhoppning är att vi ska kunna hålla oss till vårt planerade program...

läs mer

God Jul och Gott Nytt År!

Styrelsen önskar alla medlemmar i Flottans Män  en God Jul och ett Gott Nytt År!2022 kommer att bli ett spännande år, Flottan firar 500-årsjubiléum det ska vi naturligtvis uppmärksamma på något sätt... Och dessutom har vi uppdraget att ta hand om Region Mitts femkamp...

läs mer

Femkamp 2022

Västeråsföreningen arrangerar femkampen 2022 som kommer äga rum på Lögarängsområdet. Till det behövs det funktionärer intresserad? Anmäl dig genom att mejla vasteras@flottansman.se eller meddela någon i styrelsen. Exakta datumet är inte riktigt bestämt ännu men...

läs mer