God Jul och Gott Nytt År!

18 december, 2021

Styrelsen önskar alla medlemmar i Flottans Män  en God Jul och ett Gott Nytt År!

2022 kommer att bli ett spännande år, Flottan firar 500-årsjubiléum det ska vi naturligtvis uppmärksamma på något sätt… Och dessutom har vi uppdraget att ta hand om Region Mitts femkamp nästa år, det ska verkligen bli kul! Om coronapandemin tillåter så drar vi igång verksamheten förfullt igen med luftvapenskytte, studiebesök, föreläsningar, filmvisningar ärtsoppsmiddagar, årsresa och inte minst våra veckovisa onsdagsträffar.

//Styrelsen g.m. Magnus L.

ship helm

Senaste nyheterna

Inför hösten

Det börjar på allvar dra ihop sig till 5-kampen den 3 september. Det mesta är färdigplanerat, grenarna är spikade men hålls hemligt än så länge. Här behövs folk, funktionärer värdar mm. Men före det så börjar vi höstterminen den  17 augusti med den traditionella...

läs mer

Ärtsoppsmiddag den 16 mars

Ärtsoppsmiddag den 16 mars kl 17.00 Den traditionella ärtsoppsmiddagen våren 2022, kommer att äga rum onsdagen den 16 mars kl 17.00 i Marinlokalen Slakterigatan 10, Västerås. Våra klubbmästare Börje med hustru Annelie och Janne, ser till att vi också kommer att...

läs mer

Planering inför 5-kamp.

Onsdag den 23 mars träffas den som vill vara med på planeringen av femkampen i höst. Vi samlas kl 15.00 invid Mälarkrogen för att sen besikta tävlingsområdet. Efter utflykten beger vi oss till Marinlokalen för vidare diskussioner och planering. Alla som vill vara med...

läs mer