God Jul och Gott Nytt År!

18 december, 2021

Styrelsen önskar alla medlemmar i Flottans Män  en God Jul och ett Gott Nytt År!

2022 kommer att bli ett spännande år, Flottan firar 500-årsjubiléum det ska vi naturligtvis uppmärksamma på något sätt… Och dessutom har vi uppdraget att ta hand om Region Mitts femkamp nästa år, det ska verkligen bli kul! Om coronapandemin tillåter så drar vi igång verksamheten förfullt igen med luftvapenskytte, studiebesök, föreläsningar, filmvisningar ärtsoppsmiddagar, årsresa och inte minst våra veckovisa onsdagsträffar.

//Styrelsen g.m. Magnus L.

ship helm

Senaste nyheterna

Föredrag av pensionerade leg sjuksköterskan Lasse Eriksson

Pensionerade leg sjuksköterskan Lars Eriksson besöker oss nu på onsdag den 22 mars han kommer  att berätta lite om vårdmuséet, samt om sin forskning på Stadsarkivet om den "tidiga ambulansverksamheten hos brandkåren", där det finns en massa spännande saker med både...

läs mer

Intervju – Allt för sjön

Erik och Janne intervjuades på torsdagen på Allt för sjön av Skärgårdsradion 90,2. Intevjuaren var Martin Loogna. https://on.soundcloud.com/NRmAsQb5j1MmyvRC8 https://on.soundcloud.com/NRmAsQb5j1MmyvRC8

läs mer

Ärtor med fläsk och pannkakor med sylt.

Den traditionella ärtsoppsmiddagen våren 2023 kommer att äga rum onsdagen den 15 mars kl 17.00 i Marinlokalen Slakterigatan 10, Västerås. Janne, Magnus och Sonja, kommer att servera ärtsoppa, samt nygräddade pannkakor med sylt och grädde, därtill dryck, samt kaffe med...

läs mer