God Jul och Gott Nytt År!

18 december, 2021

Styrelsen önskar alla medlemmar i Flottans Män  en God Jul och ett Gott Nytt År!

2022 kommer att bli ett spännande år, Flottan firar 500-årsjubiléum det ska vi naturligtvis uppmärksamma på något sätt… Och dessutom har vi uppdraget att ta hand om Region Mitts femkamp nästa år, det ska verkligen bli kul! Om coronapandemin tillåter så drar vi igång verksamheten förfullt igen med luftvapenskytte, studiebesök, föreläsningar, filmvisningar ärtsoppsmiddagar, årsresa och inte minst våra veckovisa onsdagsträffar.

//Styrelsen g.m. Magnus L.

ship helm

Senaste nyheterna

Kallelse till årsmöte

Kallelse till årsmötet den 5 februari 2022 kl 14.00Vi önskar alla en god fortsättning på det nya året och välkomnar Er tillbaka tillvåra onsdagsträffar och andra aktiviteter under 2022.Vår förhoppning är att vi ska kunna hålla oss till vårt planerade program...

läs mer

Nu kör vi igång igen!

Hej! På onsdag efter juluppehållet fortsätter vi med onsdagsträffarna nu när vardagen börjar komma tillbaka igen. Men på grund av det ökade smittläget med det nya och smittsamma omikronviruset kommer det inte visas någon film som det tidigare har aviserats. Men filmer...

läs mer

Femkamp 2022

Västeråsföreningen arrangerar femkampen 2022 som kommer äga rum på Lögarängsområdet. Till det behövs det funktionärer intresserad? Anmäl dig genom att mejla vasteras@flottansman.se eller meddela någon i styrelsen. Exakta datumet är inte riktigt bestämt ännu men...

läs mer