2023 års femkamp äger rum i Norrköping

12 augusti, 2023

Femkampen 2023 kommer att äga rum hos FM Norrköping den 2 september. Här satsar vi med att skicka två lag om 3 personer per lag.

Intresseanmälan kan göras på vasteras@flottansman.se eller till Magnus 070-332 01 15, ring eller skicka ett SMS.

30 maj, 2023 | Region Mitt

Femkampen är en lekfull träff där medlemmar från region Mitt får tillfälle att mötas och delta i frågesport, aktiviteter och en enkel måltid. 2023 är det lokalföreningen i Norrköping som arrangerar femkampen och den kommer att genomföras på flottiljområdet vid föreningens lokal. Föreningarna deltar med ett eller två tremannalag samt supporters. Anmäl dig till din förening om du vill delta.
Tid: Lördagen den 2 september med samling klockan 10.00
Plats: Flottiljområdet, Bråvalla

 

 

Senaste nyheterna

Medlemsbrev.

Bäste medlem och kamrat! Här är ett diskussionsprotokoll från klubbmötet den 4 september. Vidare, den 2 oktober kommer Antonio Grimaldis syster Lucia Grimaldi och hälsar på hos oss och föreläser hos oss i Marinlokalen. Lucia kommer att prata om sitt arbete med UGL...

läs mer

Onsdagsträffar

Bäste medlem och kamrat! På dagens medlemsmöte bestämdes det att onsdagsträffarna tillsvidare reduceras till att bara vara varannan onsdag dvs jämna veckor: onsdagsträff. Udda veckor ingen onsdagsträff! Varje onsdagsträff kommer att stå uppsatt på vår hemsidas...

läs mer

Klubbmöte

Den 4 september kl 18.00 har vi klubbmöte igen. Vi går bla igenom höstens aktiviteter och tar in synpunkter och förslag. Anmäl att du kommer till Börje Bäckman.  

läs mer