Regionens femkamp den 2 september

15 augusti, 2023

FM Norrköping bjuder in regionens föreningar till traditionell femkamp lördagen den 2 september 2023, med samling vid Marinstugan klockan 10.30. Femkampen är ett lättsamt arrangemang med frågesport och övningar som passar alla åldersgrupper. Vår förening deltar oftast med två tremannalag och om du vill ingå i ett sådant lag ska du senast den 29 augusti ha anmält detta till kansliet – sthlm@flottansman.se. Vi samåker till Norrköping.

Senaste nyheterna

Lille Jul 2023

Följ med på vår traditionella julbordskryssning, Lille Jul, den 26 - 27 november. Vi reser med Viking Cinderella. Samling i Vikingterminalen den 26 november senast klockan 16.00. Pris/person: - Del i hyttkategori Seaside Standard/Handicap Seaside........1100,00 SEK -...

läs mer

Kansliet sommarstänger

Tisdagen den 13 juni är sista öppethållandedag innan kansliet stänger för sommaren och åter öppnas tisdagen den 15 augusti. Vår e-postadress sthlm@flottansman.se kommer dock att bevakas under hela sommaren och hemsidan kommer att uppdateras med aktuell information. /...

läs mer

Kansliet stängt den 9 maj

Flottans Mäns riksårsmöte genomförs den 7 - 9 maj. Kanslipersonalen deltar vid riksårsmötet och kansliet är därför stängt den 9 maj. / KHN

läs mer