Flottans Män är föreningen för alla som har intresse för Flottan och vill vara med i kamratskapet kring Flottan. Flottans Män värnar om det goda kamratskapet mellan oss som tidigare har tjänstgjort i Marinen och om den gemenskap som finns mellan oss och dem som nu tjänstgör. Vi bidrar till att hålla Marinens traditioner levande och till att sprida information om Marinen och dess verksamhet. Vi träffas kring vårt gemensamma intresse och har trevligt tillsammans.

Föreningen bildades 1935 och har idag ca 3 500 medlemmar fördelade på 25 lokalföreningar. Kamratföreningen Flottans Män Stockholm blev självständig förening 1989 och är den största föreningen med drygt 600 medlemmar inom Riksförbundet Flottans Män.

Stockholmsföreningen arrenderar en skärgårdsö som heter Stora Tratten där medlemmar från alla föreningar inom Flottans Män kan hyra stuga. Mer om denna härliga ö finns under rubriken Stora Tratten. Föreningens kommande aktiviteter redovisas under rubriken “Program”.

mar
tis
17:30 Föredrag @ Drottning Victorias Örlogshem
Föredrag @ Drottning Victorias Örlogshem
mar 15 kl. 17:30 – 19:00
Dagens utbildning till officer. Kk Thomas Svensson, Försvarshögskolan, ger en inblick i hur officersutbildningen är utformad. Efter föredraget bjuder föreningen på öl och smörgås. Anmälan till kansliet senast den 8 mars.
mar
17:30 Föreningens årsmöte @ Sjöfartshuset
Föreningens årsmöte @ Sjöfartshuset
mar 17 kl. 17:30 – 21:00
Välkommen till föreningens årsmöte som också denna gång genomförs i Sjöfartshuset, Skeppsbron 10. Om du vill delta vid middagen ska du senast den 5 mars ha betalat in måltidsavgiften 250 kronor till pg 35 80[...]
tis
17:30 Föredrag @ Drottning Victorias Örlogshem
Föredrag @ Drottning Victorias Örlogshem
apr 12 kl. 17:30 – 19:00
Föredrag om lotsverksamheten. Södertäljelotsen Anders Knutas ger oss en inblick i arbetet att lotsa fartyg till- och från Stockholms hamnar. Efter föredraget bjuder föreningen på öl och smörgås. Anmälan till kansliet senast den 5 april.
maj
sön
13:39 Riksårsmöte @ m/s Baltic Queen
Riksårsmöte @ m/s Baltic Queen
maj 8 kl. 13:39 – maj 10 kl. 14:39
Riksårsmötet 2022 arrangeras av FM Nynäshamn. Här kommer en länk till programmet att läggas in
maj
heldag Arbetshelg Stora Tratten @ Stora Tratten
Arbetshelg Stora Tratten @ Stora Tratten
maj 26 – maj 29 heldag
Välkommen till arbetshelg på Stora Tratten. Stugor ska ställas i ordning för sommaren och båtarna ska göras klara.