Datum för våra möten 2024

23 januari, 2024

Hej Kamrater!

Nu är alla mötesdagar spikade!

Gå till Programsidan eller klicka här för att komma dit.

Boka alla möten i era kalendrar redan nu!

Hälsningar
Jörgen Persson
Ordförande


Flottans Män i Malmö
Kamratskap Örlogstradition Sjöförsvar

Senaste nyheterna

Årsmötet för 2024!

Hej alla medlemmar i Flottans Män i Malmö! Vi har nu haft vårt årsmöte den 25 mars 2024. Du kan läsa om detta möte om du går till sidan om våra Verksamheter och öppnar ”Verksamhet 2024”. Nästa möte blir den 29 april. Läs mer om detta på vår Årsprogramsida. Hälsningar...

läs mer

Julbord 11 december 2023

Hej Kamrater, det lackar mot jul! Såsom traditionen bjuder så samlas vi sista gången för i år för att gemensamt fira in julen med lite julmat. Måndagen den 11 december samlas vi klockan 1800 på Kulladalsgatan 7 i BRF Per Albins Hems lokal. Som vanligt så anmäler ni er...

läs mer

Månadsmöte 27 november 2023

Hej Kamrater! Det är mötesdags igen så här kommer den mycket kamratliga kallelsen som en ljusglimt i novembermörkret! Måndagen den 27 november klockan 18:00 samlas vi återigen i BRF Per Albins Hems lokal på Kulladalstorget 7. Det är ännu är lite osäkert om den tänkta...

läs mer