Sommaruppehåll

30 maj, 2023

Vi har nu haft vårt sista vårmöte och gör nu uppehåll över sommaren.
Välkomna tillbaka till höstens första möte den 28 augusti!

Läs gärna om vår verksamhet fram till första halvåret 2023 här:
Verksamhetsberättelse

 

Senaste nyheterna

Månadsmöte 25 september!

Dags för septembermöte! Föredragshållare är vår egen Stefan Leo med en lite blandad kompott som ändå har ett samband: Vem var Michiel de Ruyter? Större än Nelson? Karl X Gustavs första och andra danska krig 1657-1660 Slaget i Öresund och om Nyborg 1658 Slaget om...

läs mer

Månadsmöte 28 augusti!

Så är höstens första möte här! Föredraghållare denna kväll: Ingela Lind & Per Thaagaard som informerar oss om ”Vad står SVF för och vad har Fredsbaskrarna Skåne för sig.” Förtäring kommer att finnas, vad är ännu lite oklart då tidigare krögare har stängt. I...

läs mer

Månadsmöte 29 maj

Det är dags att anmäla sig till månadsmötet 29 maj, det sista innan sommaren! Som vanligt klockan 18:30 i lokalen på Kulladalsgatan. Anmälan senast fredagen den 27 maj! Mikael Westerberg kommer att hålla ett föredrag om "Piraten till sjöss!" Mötesavgiften är 160...

läs mer