Månadsmöte 27 mars

21 mars, 2023

Det är dags för vårens möte i mars.

Måndagen den 27 mars  2023 kl. 18.30.

Som vanligt i HSB-lokalen på Kulladalstorg.

Vid mötet testar vi mat från Variation 2 på Mobilia och hoppas att kvalitet och pris håller varandra i handen.

Bl.a. kommer Stefan Leo att berätta lite om 45-års jubileet för hans långresa med Älvsnabben 1977-78.

Anmälan till mötet senast den 23 mars för att Jörgen ska kunna hinna beställa skaffning.

Du anmäler dig till:
malmo@flottansman.se
eller
lindquistbruno37@gmail.com

Det är viktigt att du anmäler din närvaro via mail ÄVEN när du gör inbetalning via plusgiro.

 Obs. Enligt årsmötesbeslut höjs mötesavgiften till 160:-

Betalning vid mötet eller till plusgiro 39753-9. Mötesavgift 160:- + ev. lotter a 5:-/st. +ev. starkvaror a 20:-/st. Betala om möjligt helst via plusgiro, bankerna är besvärliga med mottagande av kontanter.

Ps. Du som vet någon som vill komma till mötet men inte har mailadress kontakta gärna i så fall och berätta om mötet. Ds.

Välkomna
Eu/ Bruno Lindquist

Senaste nyheterna

Sommaruppehåll!

Vi har nu haft vårt sista vårmöte och gör nu uppehåll över sommaren. Välkomna tillbaka till höstens första möte den 28 augusti! Läs gärna om vår verksamhet fram till första halvåret 2023 här: Verksamhetsberättelse  

läs mer

Månadsmöte 29 maj

Det är dags att anmäla sig till månadsmötet 29 maj, det sista innan sommaren! Som vanligt klockan 18:30 i lokalen på Kulladalsgatan. Anmälan senast fredagen den 27 maj! Mikael Westerberg kommer att hålla ett föredrag om "Piraten till sjöss!" Mötesavgiften är 160...

läs mer

Månadsmöte 24 april

Hej allesamman! Nu är det anmälningsdags! Det är dags att anmäla sig till månadsmötet i april, måndagen den 24 april klockan 18:30 i lokalen på Kulladalsgatan. Mötesavgiften är 160 kronor och lotterna kostar 5 kronor och vill man han en liten "pärla" till maten så...

läs mer