Radioprogram om 500-årsjubileet.

13 juni, 2022

Vetenskapsradion har nu ett intressant program om att Flottan fyller 500 år i år!
De berättar även lite om hur det ska firas:

Senaste nyheterna

Sommaruppehåll!

Vi har nu haft vårt sista vårmöte och gör nu uppehåll över sommaren. Välkomna tillbaka till höstens första möte den 28 augusti! Läs gärna om vår verksamhet fram till första halvåret 2023 här: Verksamhetsberättelse  

läs mer

Månadsmöte 29 maj

Det är dags att anmäla sig till månadsmötet 29 maj, det sista innan sommaren! Som vanligt klockan 18:30 i lokalen på Kulladalsgatan. Anmälan senast fredagen den 27 maj! Mikael Westerberg kommer att hålla ett föredrag om "Piraten till sjöss!" Mötesavgiften är 160...

läs mer

Månadsmöte 24 april

Hej allesamman! Nu är det anmälningsdags! Det är dags att anmäla sig till månadsmötet i april, måndagen den 24 april klockan 18:30 i lokalen på Kulladalsgatan. Mötesavgiften är 160 kronor och lotterna kostar 5 kronor och vill man han en liten "pärla" till maten så...

läs mer