Radioprogram om 500-årsjubileet.

13 juni, 2022

Vetenskapsradion har nu ett intressant program om att Flottan fyller 500 år i år!
De berättar även lite om hur det ska firas:

Senaste nyheterna

OBS! Årsmötet 2024!

Hej Kamrater! Första mötet för 2024, tillika årsmöte, är bestämt till den 25 mars. Boka i era kalendrar! Det tänkta årsmötet 26 februari flyttas alltså fram till 25 mars, och den inbokade möteskvällen 26 februari blir bara för styrelsen! Läs mailet från mig varför vi...

läs mer

Datum för våra möten 2024!

Hej Kamrater! Nu är alla mötesdagar spikade! Gå till Programsidan eller klicka här för att komma dit. Boka alla möten i era kalendrar redan nu! Hälsningar Jörgen Persson Ordförande Flottans Män i Malmö Kamratskap Örlogstradition Sjöförsvar

läs mer

Julbord 11 december 2023

Hej Kamrater, det lackar mot jul! Såsom traditionen bjuder så samlas vi sista gången för i år för att gemensamt fira in julen med lite julmat. Måndagen den 11 december samlas vi klockan 1800 på Kulladalsgatan 7 i BRF Per Albins Hems lokal. Som vanligt så anmäler ni er...

läs mer