Flottans Män är föreningen för alla som har intresse för Flottan och vill vara med i kamratskapet kring Flottan. Flottans Män värnar om det goda kamratskapet mellan oss som tidigare har tjänstgjort i Marinen och om den gemenskap som finns mellan oss och dem som nu tjänstgör. Vi bidrar till att hålla Marinens traditioner levande och till att sprida information om Marinen och dess verksamhet. Vi träffas kring vårt gemensamma intresse och har trevligt tillsammans.

Föreningen bildades 1935 och har idag ca 3 500 medlemmar fördelade på 25 lokalföreningar.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

ship helm
green trees on cliff
ship helm
black and white sailboat in body of water during sunset

aug
mån
12:00 Regionsmöte @ Härnösand
Regionsmöte @ Härnösand
aug 1 kl. 12:00 – 13:00

07:34 Regionsmöte Ålandsresa (återkomm... @ Kryssning till Åland
Regionsmöte Ålandsresa (återkomm... @ Kryssning till Åland
sep 1 kl. 07:34 – 08:34
Regionsmöte till Åland ! Samarrangemang med Flottans män Härnösand. Alla medlemmar är hjärtligt välkomna att deltaga.Kostnaderna för resan betalas av respektive deltagare.
fre
07:41 Höstmöte @ Lions lokaler