Lille Jul fullbokad

25 oktober, 2023

Ett rekordstort antal kamrater har anmält sig till vår julkryssning den 26 november. Alla platser är slut och vi kan inte ta emot fler bokningar
/ KHN

Senaste nyheterna

Kansliet stängt under julhelgen

Kansliet stänger efter luciakaffet den 12 december och öppnar åter igen tisdagen den 9 januari 2024. Kansliet kan dock även under stängningsperioden nås via e-post sthlm@flottansman.se  

läs mer

Ny rutin för betalning av medlemsavgifter från år 2024

Från och med nästa år förändras rutinerna för utskick, betalningsmarkering och bokföring av medlemsavgifter till Flottans Män i Stockholm. Efter årsskiftet kommer du att få en faktura från Flottans Män genom MyClub, som är det företag som under många år hyst vårt...

läs mer

Lille Jul 2023

Följ med på vår traditionella julbordskryssning, Lille Jul, den 26 - 27 november. Vi reser med Viking Cinderella. Samling i Vikingterminalen den 26 november senast klockan 16.00. Pris/person: - Del i hyttkategori Seaside Standard/Handicap Seaside........1100,00 SEK -...

läs mer