Kansliet sommarstänger

18 maj, 2022

Tisdagen den 7 juni är sista öppethållandedag innan kansliet stänger för sommaren och åter öppnas tisdagen den 16 augusti. Vår e-postadress sthlm@flottansman.se kommer dock att bevakas under hela sommaren och hemsidan kommer att uppdateras med aktuell information.
/ KHN

Senaste nyheterna

Lille Jul 2023

Följ med på vår traditionella julbordskryssning, Lille Jul, den 26 - 27 november. Vi reser med Viking Cinderella. Samling i Vikingterminalen den 26 november senast klockan 16.00. Pris/person: - Del i hyttkategori Seaside Standard/Handicap Seaside........1100,00 SEK -...

läs mer

Regionens femkamp den 2 september

FM Norrköping bjuder in regionens föreningar till traditionell femkamp lördagen den 2 september 2023, med samling vid Marinstugan klockan 10.30. Femkampen är ett lättsamt arrangemang med frågesport och övningar som passar alla åldersgrupper. Vår förening deltar oftast...

läs mer

Kansliet sommarstänger

Tisdagen den 13 juni är sista öppethållandedag innan kansliet stänger för sommaren och åter öppnas tisdagen den 15 augusti. Vår e-postadress sthlm@flottansman.se kommer dock att bevakas under hela sommaren och hemsidan kommer att uppdateras med aktuell information. /...

läs mer